385-95-500-4499
info@dreams-creation.com
Keseri 21, 10250 Lučko, Hrvatska
Tko smo?

Dreams-Creation

Kombinacijom akromatske – crne i bijele uz pravilne plohe koje smo konstruiranjem postavili u nepravilna geometrijska tijela stvorili smo namještaj koji će zadovoljiti svakog zaljubljenika u dizajn interijera. Našim stolovima i drugim namještajem željeli smo postići elegantan ali i moderan stil. Koji će se ovisno o dizajnu interijera uklopiti u svaki prostor. Pravilnim kombiniranjem boja i uzoraka na drugim komadima namještaja industrijski stil može se prilagoditi svakom interijeru bez da on postane pretjerano eklektičan.

Industrijski komadi namještaja Dreams-Creation u sebi posjeduju konkretnu strukturu. Ona podsjeća na umjetničko djelo koje može samostalno stajati u prostoru bez da djeluju teško. Ovisno o kutu gledanja, svaki od komada namještaja može izgledati kao centralni element prostora koji unosi prozračnost i prostranost.

Izrada namještaja po mjeri u Dreams-Creation liniji donosi vam namještaj koji je pomno dizajniran kako bi bio visoko funkcionalan, prostorno učinkovit te dizajnerski osmišljen kako bi odgovarao zahtjevima svakog klijenta, veličini svakog prostora i svakom stilu uređenja.